انواع روش های نصب رادیاتور

پیش نیاز مقاله:

ندارد

چکیده مقاله:

روش صحیح اتصال لوله رفت و برگشت شوفاژ به رادیاتور در زمان اتصال رادیاتور به سیستم گرمایش کدام اند؟ نکات مثبت و منفی سه روش اتصال رادیاتور به شوفاژ کدام اند؟

اتصال ضربدری رادیاتور چیست؟ چه مزایایی دارد؟ چه محدودیت هایی ایجاد می کند؟

آیا می توان در هنگام اتصال رادیاتورها به خط شوفاژ ورودی و خروجی را از سمت پایین به رادیاتور متصل نمود؟ مزایا و معایب این روش کدام اند؟

از نظر زیبایی کدام روش لوله کشی شوفاژ و اتصال رادیاتورها، شکیل ترند؟

از نظر کارایی کدام روش لوله کشی شوفاژ و اتصال رادیاتورها، اثر بخشی بیشتری دارند؟

امتیاز دهید:
5/5
آخرین مقالات:

جمع بندی نکات یاد گرفته شده از ویدئوی بالا:

  • سه روش صحیح لوله کشی و اتصال رادیاتور، عبارتند از:
    1. رفت شوفاژ (ورود آب شوفاژ) از بالا و برگشت (خروج آب شوفاژ) از پایین
    2. رفت شوفاژ از بالا و برگشت از پایین و در طرف مقابل (ضربدری)
    3. رفت و برگشت شوفاژ هر دو از پایین
  •  نکته مثبت در مورد روش اتصال رادیاتور به شکل رفت از بالا و برگشت از پایین، این است که در هنگام لوله کشی نیاز به دانشتن سایز رادیاتور برای آن محل نیست و این در حالتی که لوله کشی توسط یک نفر و نصب رادیاتور توسط شخص دیگری انجام می شود بسیار مهم است.
  • نکته منفی اول، در مورد این روش، ظاهر زشت تر و نامناسب تر قرارگیری شیرآلات رادیاتور می باشد. 
  • نکته منفی دوم، در مورد روش اتصال رادیاتور به شکل رفت از بالا و برگشت از پایین، این است که برخلاف تصور عموم، این روش کمترین توزیع حرارتی در سطح رادیاتور را نسبت به روش دیگر دارد، و این مشکل توزیع حرارتی در سایز های بالاتر رادیاتور بصورت کامل خود را نشان خواهد داد (انتهای رادیاتور نسبت به ابتدای رادیاتور سردتر خواهد بود).
  • نکته مثبت در مورد روش اتصال رادیاتور به شکل رفت از بالا و برگشت از پایین و در طرف مقابل، این است که این روش، همراه با روش سوم، بهترین توزیع حرارتی در سطح رادیاتور را دارا می باشد و در طول های بلند رادیاتور هیچگونه مشکلی در توزیع حرارت در سطح رادیاتور را نخواهیم داشت.
  • نکته منفی در مورد روش اتصال رادیاتور به شکل رفت از بالا و برگشت از پایین و در طرف مقابل، این است که در هنگام لوله کشی مدار گرمایش، حتما باید سایز رادیاتور مورد نظر در آن محل، و حتی ابعاد شیر رادیاتور لحاظ گردد و در صورت خطای محاسبات، در آینده نمی توان سایز رادیاتور را تغییر داد.
  • این دو روش (یعنی رفت از بالا و برگشت ازپایین و رفت از بالا و برگشت از پایین و در طرف مقابل) از نظر ظاهری، نسبت به روش سوم، ضعیف تر هستند.
  • نکته مثبت اول، نصب بسیار شکیل این روش در مقایسه با دو روش اول است که در صورت لوله کشی روکار شوفاژ بهترین گزینه می باشد
  • نکته مثبت دوم، در مورد روش سوم، یعنی اتصال رفت و برگشت به رادیاتور از پایین ، این است که این روش، توزیع حرارتی بسیار مناسب و تقریبا برابر با روش دوم، در سطح رادیاتور را دارا می باشد و در طول های بلند رادیاتور هیچگونه مشکلی در توزیع حرارت در سطح رادیاتور را نخواهیم داشت.
  • نکته منفی اول، در مورد روش اتصال رادیاتور به شکل رفت و برگشت هر دو از پایین، همانند روش دوم، این است که در هنگام لوله کشی مدار گرمایش، حتما باید سایز رادیاتور مورد نظر در آن محل، و حتی ابعاد شیر رادیاتور لحاظ گردد و در صورت خطای محاسبات، در آینده نمی توان سایز رادیاتور را تغییر داد.
  • نکته منفی دوم، در مورد روش اتصال رادیاتور به شکل رفت و برگشت هر دو از پایین، این است که چون اتصالات پایینی رادیاتور توسط این دو مسیر، استفاده شده اند، نمی توان درپوش رادیاتور را در پایین ترین قسمت رادیاتور تعبیه کرد. این بدان معنی است که نمی توان آب درون رادیاتور ها را تخلیه نمود. برای حل این مشکل، کافی است در هنگام لوله کشی و در پایین ترین نقطعه سیستم (از نظر ارتفاع)، یک محل مجهز با شیر تعبیه شود.

دسترسی سریع به محتوا

دیدگاه کاربران:

یک پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید