تمیز کردن سردوش حمام

در این مقاله دو روش موثر، سریع و بی ضرر برای تمیز کردن کتری، سردوش حمام و به خصوص گرفتگی نازل های ناشی از رسوب آهکی و املاح آب را ارائه خواهیم داد.

لازم به ذکر است که این روش ها برای حذف و پاک سازی لوازم خانگی همانند کتری، ماشین لباسشویی، قهوه ساز ها و غیره از املاح و رسوب آهکی کاربرد دارد و قابل تعمیم می باشد.

تصویر دو سر دوش رسوب گرفته و بدون رسوب
وحید یغمائی

نویسنده مقاله

وحید یغمائی

شامتیکی از تقویم

پیش نیاز مقاله

آشنایی با رسوب آهکی

تمیز کردن سردوش حمام به کمک اسید سیتریک (جوهر لیمو)

همانگونه که در آموزش مربوط به رسوب آهکی با نام «رسوب آهکی- شناخت، پیشگیری و درمان» بحث شد، علت تشکیل رسوب آهکی در سیستم هایی که با آب گرم کار می کنند، سختی موقت آب می باشد. 

با توجه به نکاتی که در آن آموزش ذکر شد یکی از راه های پیش گیری از تشکیل رسوب آهکی در سیستم استفاده از فیلتر های مغناطیسی می باشد (به طور مثال فیلتر مغناطیسی شرکت RBM).

با همه این تفاسیر، اگر بخواهیم سیستم موجود که دارای گرفتگی در سر سردوش هاست را شستشو نماییم، چه باید بکنیم؟

بهترن راه استفاده از اسید سیتریک می باشد:

تمیز کردن سردوش حمام با اسید سیتریک

لوازم مورد نیاز:

  1. قابلمه یا ظرف مناسب با ابعاد مناسب به نحوی که سری دوش حمام به صورت کامل در آن قرار گیرد.
  2. آب (حدود ۱۰ لیتر)
  3. اسید سیتریک (بین ۷ تا ۱۰ قاشق غذاخوری)
  4. اجاق گاز جهت جوشاندن آب موجود در قابلمه

برای تمیز کردن سردوش حمام با اسید سیتریک بر اساس نوع سردوش به دو شیوه می توان عمل نمود که در صورت دسترسی و توانایی بازکردن سردوش، روش اول توصیه می گردد.

روش اول

در این روش، ابتدا سردوش حمام را از قسمت بالایی دوش جدا می نماییم
سپس در ادامه، سردوش جدا شده را درون ظرف از قبل آماده شده قرار دهید و به اندازه ای که آب تمام سطوح رسوب گرفته سردوش را پوشش دهد و آن قسمت ها به صورت کامل درون آب قرار گیرد، از آب پر شود.
پس از آن، به میزان لازم، پودر اسید سیتریک را به آب اضافه نمایید (در حالت سختی بسیار زیاد و تقریبا گرفتگی کامل، به ازای هر یک لیتر، ۴ قاشق غذاخوری در نظر بگیرید).
لازم به ذکر است که اضافه ریختن پودر اسید سیتریک، هیچگونه آسیبی نه به ظرف آب و نه به سردوش از هر نوع جنسی نخواهد رساند.
 
در ادامه، ظرف را به مدت ۳۰ دقیقه و در حالت جوشش کامل بر روی اجاق گاز قرار دهید.
پس از سی دقیقه، سردوش را از ظرف خارج نموده و بصورت کامل با آب روان بشویید تا همه ناخالصی های باقی مانده در خلل و فرج آن خارج گردد.
 
در ادامه سردوش را در محل خود بسته و آماده استفاده نمائید.

روش دوم

در مورد سردوش هایی که امکان جداسازی آن ها از بدنه اصلی وجود ندارد می توان بدین شکل اقدام نمود که یک پلاستیک را از آب تقریبا جوش پر نمود، و اسید سیتریک را به اندازه مورد نیاز داخل آن ریخته و با بند، روی سردوش به نحوی که در تصویر زیر نمایش داده شده است ببندیم.
و در پایان به مدت ۵ دقیقه اجازه دهید تا آب گرم از سردوش خارج شود تا ذرات جدا شده به صورت کامل رها گردد.

دیدگاه کاربران:

3 پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

مقالات مرتبط

تصویر انواع سختی گیر های پکیج
مقاله

مقایسه سختی گیرهای پکیج

مقایسه سختی گیرهای پکیج پیاکو پیش نیاز مقاله: ندارد چکیده مقاله: دانلود PDF مقاله امتیاز دهید:  5/5 آخرین مقالات: وحید یغمائی مقاله چرا رسوب تشکیل می شود؟ آب خالص

ادامه
جلوگیری از خرابی پکیج
مقاله

جلوگیری از خرابی پکیج

جلوگیری از خرابی پکیج پیاکو پیش نیاز مقاله: ندارد چکیده مقاله: دانلود PDF مقاله امتیاز دهید:  5/5 آخرین مقالات: وحید یغمائی مقاله کدام یک از قطعات پکیج شوفاژ دیواری

ادامه
مقاله

علت خنک نکردن کولرگازی

علت خنک نکردن کولرگازی پیاکو پیش نیاز مقاله: ندارد چکیده مقاله: دانلود PDF مقاله امتیاز دهید:  5/5 آخرین مقالات: وحید یغمائی مقاله علت سرمایش نامناسب کولرگازی یا داکت اسپلیت:

ادامه
مقاله

همه چیز در مورد هوای رادیاتور شوفاژ

همه چیز در مورد هوای رادیاتور شوفاژ پیاکو پیش نیاز مقاله: ندارد چکیده مقاله: دانلود PDF مقاله امتیاز دهید:  5/5 آخرین مقالات: وحید یغمائی مقاله هواگرفتن شوفاژ یا رادیاتور

ادامه